4 drømme boliger

 

Centralt i Roskilde Vest påbegyndes snart et enestående projekt under ledelse af ZX Projekt. Projekter omhandler 4 drømme boliger for både store og små familier. Projektet er tegnet og udarbejdet i samarbejde med arkitekt Martin Kallesø, der har stor passion for byggeri.Som ses på billederene ovenfor er de fire huse udtænkt i forskellige størrelser hvor af det mindste hus vil udgøre godt 85 kvadratmeter og det største 152 kvadratmeter.

Det er vores overbevisning at dette projekt vil blive en stor succes og vi glæder os endnu engang til at byde nye og glade familier velkomne i de nyopførte boliger når de står klar. Der vil løbene blive opdateret på projektet med billeder og tegner når arbejder skrider frem. Følg også med på Instagram hvor vi @zxprojekt deler stort og småt fra vores projekter.